Hocam öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim.
Neden islam dini akıl dini değildir? Bunu neye dayanarak diyorsunuz? Kuranı Kerim de felan mı yazıyor?
Cinleri göremiyorum. Fakat gören insanlar tanıyorum.
Hocam zemzem suyunda aklıma takılan bir soru var.
Zemzem suyunda bir damla başka suya karıştığında o suyun tamamı zemzem oluyormuş. Peki neden bir miktar getirip şehir şebekelerine karıştırmıyorlar? Belki bu sebeble insanlar kilometrelerce uzaklıktan bidon bidon su getirmez.
Ayın ortasında çizik olduğunu hiç bilmiyordum. Hemen araştıracağım. Ayrıca teşekkür ederim.
Yani vatana millete, ümmete faydalı olabilmek kadar güzel bir şey var mı? dediniz ama;
Bir dine mensup olmadan bunlar yapılamaz mı?
*Ateistim demedim fakat öyle demişim gibi cevaplar vermişsiniz. Sorumu tekrarlayım Dünyaya ne için geldik? ve geliş amacımız nedir?
İslam dini akıl dini değil nakil dinidir. Aklının almayacağı o kadar çok şey varki şu doğada o yüzden bazı şeylerin cevabına aklının gücü yetmez.
Örnek veriyorum; cinler var görünmüyor? var olduğuna inanmıyor musun? youtube gir cin çarpmış insanların seslerini duy yeter.
Zemzem suyunu bir araştır.
Ay'ın ortasında bir çizik var onu da araştırabilirsin.
Kısacası bu dünyada herkesin bir vadesi var. Dinini öğren, ibadetini yap, ekmeğini kazan, vatana millete faydalı işler yap. Yani vatana millete, ümmete faydalı olabilmek kadar güzel birşey varmı?
Unutma bu dünyada ne ekersen onu biçersin. Berzah alemi var. Mahşer alanı var hesap var. Cennet var cehennem var. Tüm bunları düşünerek bu dünyaya ne için geldiğimizi bir daha kendine sormanı tavsiye ederim.