Manisa için konuşayım, birçok yerde 4.5 G sorunsuz çekiyor ve gayet hızlı diyebilirim. Şuana kadar hiçbir yerde 0 sinyal olmadı. Fiyatları da doğru paketi bulursanız gayet uygun diyebilirim. Özellikle yeni gelenlere güzel paketler çıkıyor
Cevap için teşekkürler
Hocam geçme kesinlikle pişmanlıl ben turkcellden geçtim türktelekoma artık dayanamadım vodafone a geçtim vodafone fiyat performans açısından gayet iyi şuan.
Paketinizin fiyat ve özellik bilgisini paylaşmanız mümkün mü? Ona da bakayım
aynısı gene onda da var

turk telekom hattımıda turkcelle çevirdim onlar yüzünden
Anladım, teşekkür ederim
4-5 Senedir kullanıyorum izmitte yaşıyorum bi sıkıntısını görmedim , yurtdışı 1gb paketi diğer opt.lere baya avantajlı oluyor. Fiyat olarak 8GB 1000 1000 37TL ödüyorum
Teşekkürler
Abi fiyat konusu çok güzel ama ama şebeke bazı yerlerde çok sıkıntı yine şebeke konusunda Vodofone gibi degil ama kapışır onunla paketlerin bol ve ucuz oluyor en güzel yönü bu bence
Vodafone da kullandığınız paketin fiyat ve özellik bilgisini paylaşabilir misiniz? Cevap için teşekkürler ayrıca
Bir yere gittiğimizde genelde diğer hat sahiplerinin telefonu çekmezken Turkcell bende hep çekiyordu.. Bana kalırsa 10-20 TL fazla veririm, Turkcell'de kalırım.
Bu gerçekten doğruysa evet büyük bir sorun yaratır benim için, haklısınız