Bütçe durumlarınız nasıl bilmiyorum ama;
Üçyol, hatay taraflarına bakmanızı öneririm. Konak'a çok yakın olmasından dolayı güzel bir merkezi yer diyebilirim.
Şirinyer- Buca, bana göre İzmir'in gizli merkez ilçe/semtlerinden biridir. Her yere 15 - 45 dk arasında ulaşabilmek mümkün.
Hocam teşekkürler öneriniz için, başta da söylediğim gibi bütçede problem yok ilk başta zaten kiraya çıkacağım. Çevresini bilmediğim bir memlekette direk ev alamam, komşularda ya da evde bir sıkıntı çıksa veya muhit problemli olsa aldığın evi geri satmak zorunda kalıyorsun ya da elinde kalıyor, ilk bu yüzden riske girmek istemiyorum. Hatay Üçyol tarafları Asansör'ün olduğu yerler ise oralarda sanırım site tarzı daireler yok denecek kadar az, genelde sahil yerleşimleri gördük o taraflarda. Dediğim gibi bebeğimiz olduğu için ve büyümekte olduğu için daha çok bahçeli, villa tarzı, site içi güvenlikli tarzda evler bakıyoruz.
gaziemir i bi arasdırın hocam kızkardeşim kalıyor çok güzel bir yer ben çok beğeniyorum...
Gaziemir aslında sevdiğim bir yer fakat sahile olan uzaklığı ve site tarzı dairelerin yine bulunmamasından dolayı ve TAM BİLMEMEKLE BİRLİKTE dışarıdan gözlemlediğim kadarıyla biraz Bornova tarzı ve genellikle muhafazakar kesim olduğundan dolayı pek tercih edesim gelmedi ne yalan söyleyeyim.