Puanlamış olduğumuz GTÜ sıralamaya eklenip aynı puanı paylaşan üniversitelere aynı sıralar verildi. KTÜ ve OMÜ de değerlendirilip listede yerlerine eklendikten sonra boş kalan yerlere puanları gereğince AGÜ, ve Anadolu Üniversitesi yerleşti.

İki güne yakın olacak, üniversitelerimizin iyi olmadığından tutun listemin başarısız olduğunu iddia edenine kadar çoğu kişi gerek bana gerekse kurumlarımıza ısrarla saldırdı. Benim bir iddiam yoktu bu listeyi hazırlarken, hepinizin bilmesini isterim. Kampüsüne ziyaret amacıyla bile giremeyecekleri pek çok değerli üniversiteyi, ülkesinin toprağına bile adım atamayacakları ülkede konuşlanmış devlerle kıyaslamaya kalktılar Hepsini toplasan biri etmez dediler, hak vermiyor değilim. Hepsinin bütçesini toplasan Amerika'daki tekinin bütçesi etmiyor. Çamur at izi kalsın maksadıyla akademyamızın ve bilim insanlarımızın itibarına leke sürüyorlar, "bu üniversitelerde okumaktansa hiç okumam" diyen bir nesil yaratma ülküsüyle yola çıkmışların (belki de tamamen bilgileri dışında) izinden yürüyorlar.

Üniversitelerimiz çok iyi değil ama siz iyi olmadığını söyleyince daha iyi olmayacak ve hatta kötüleşmesi yolunda önemli bir adım atmış olacaksınız.

Saygılar hepinize