Bu yanlış ve eksik bir bilgi var. Önceden forumda bir kaç tane developer hesabı aldım. Daha sonra kendim buldum yeni developer console hesabının nasıl temiz açılacağını.
şu anda hali hazırda çalışan developer hesaplarım var zaten. Çalışmayanlar da var. Buradaki ortaklığı şöyle düşünmek lazım.
Bakmak ile görmek arasında fark vardır. Bazen bakarsın ama göremezsin. Ve ya bakış açını değiştirirsen bir şeyler görebilirsin. Bakış açısı değişik İnsanlarla çalışmaktan bahsediyorum ben.
Örnek veriyorum dün ortak olduğum arkadaş bana aklında olan uygulamarı saydı. Dedim bunları yaptım şu şu şu kazandırdı, bu ve bu kazandırmadı gibi gibi..
Daha sonra o arkadaşım kazandırdı dediğim uygulamalar üzerinden benim daha önce yapmadığım ve piyasada olmayan bir şey söyledi. ve bu uygulamaya tutar gözü ile bakıyorum. Ona da ilettim kesin yap diye. Burada ben tecrübemi konuşturuyorum.
Arkadaşlar çok sayıda developer hesabı açmanın bir yolu tam olarak bulunamadığı için( bir şekilde goole yakalıyor) developer arkadaş bu şekilde bir çözüm bulmuş.
Sizin developer hesaplarını %50 ye kiralıyor diye düşünün... Makul bir teklif.
Düşünmeniz gereken konu şu.. Para kazanın veya kazanmayın. 3-5 ay sonra developer hesabınız kapanınca yenisi nasıl açacaksınız? Ortalama bir kişi farklı pc, ip internet hattı v.s en fazla 3-4 developer hesabı açabilir. Dolayısı ile tüm hesaplar altın değerinde. VPN VDS vs. farklı yöntemlerle açtığınız hesaplar kısa bir süre sonra yakalanıp kapatılıyor. Forumda sürekli hesabı kapnın konu açanlardan görüyorsunuz. O yüzden tavsiyem kullanmadığınız risk alabileceğiniz hesabınız varsa öyle girin derim..