Korutürk'ü konu başında yazan arkadaş da önermişti oraya bakıyorum hala. 2. için bir şey diyemeyeceğim. Çetin Emeç mah. bize uygun değil. Araba var ama dediğim gibi her yere ulaşılabilir olmasını istiyorum. Ben çıkıp markete arabayla gitmeyi sevmem. Veya sürekli araba kullanabileceğim yer olmaması gerekiyor. Çok sağolun önerileriniz için bu arada. Teşekkür ederim.
Özdere zaten aklımda hiç ama hiç yok. Sevmedim pek. Söylediğiniz yerler de genel itibarı ile yazlık tarzı evler olduğu için ilgimi çekmedi ne yalan söyleyeyim. Bir de çok uzak, yanılmıyorsam yine Menderes tarafında ve Gümüldür tarafına mı bağlı oluyor, tam bilgim yok ama oraları pek sevemedim

Donmaktan iyidir yanmak hocam. Sivas'tan geleceğiz

Burası da her zaman esintili veya soğuk.
Abi çocuğun küçük olduğu için tavsiye ederim her yere yakın okul, sağlık ocağı, marketler v.s kiralar abartı değil aracın varsa izmir 40dakika uzaklıkta. Seferihisara bağlı rakı balık için sığacıya gidersin (20dk) olmadı uzak sevmem dersen sahilde bir sürü yer var.
Denizi ve sahili de temiz
Yine bakmanızı tavsiye ederim buralarda bir ihtiyacınız olursa yardımcı olmaya çalışırım abi.
Edit: Ürkmez, gümüldür ve özdere gibi değil yerleşim ve deniz kenarı merkezde yer alıyor araba kullanmanıza hiç gerek yok
Ürkmez
35465 Seferihisar/İzmir
https://maps.app.goo.gl/b955ZXGDMA5MmQeL9