İzle bakalım.
Sen gibileri ben şuna benzetiyorum.
Bu resimdekilere şundan benzettim. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan kişilerdensin çünkü..
Gitmişin 1 projeye 50 ortak olarak yazan kişinin postunu etiketlemişsin.Ben belirtmişim .Herkes kendi console hesabını alacak. o console hesaplarına 10 ar tane uygulama atılacak.
atılacak uygulamanın (lock screen) konusunu ortak arkadaşım belirleyecek bende olur olmaz diyeceğim.
Ayrıca yapılan girişim başarılı olur , başarısız olur.
Ben bir çok girişimim başarısız da oldum başarılı da oldum. Hepsinden ders çıkardım. Bu proje de öyle başarılı da olur, başarısızsa.
Başarısızlığa gülen ,azarlayan , küçük düşürmeye çalışan insanları kaale almıyorum sizleri.
NOT 1:
Buraya not olarak şunu da belirteyim. Herkes ile ortak olacağım diye bir durum yok.özel den yazana skype adresimi veriyorum. Tanıştıktan sonra kişi kafama yatmazsa kırmadan bunu belirtiyorum.
NOT 2:
Bu konuyu yazan çok oldu. UYGULAMANIN kaynak kodlarını KESİNLİKLE paylaşMIYORUM. UYGULAMA hakkında destek vermiyorum.
rez alayım bu konunun sonu hüsran izlemedeyim

R10da bu tür projeler efsane bataklıkla sonuçlandı izlemedeyim
Sadece lock screen. Lakin Diğer ortak olduğum arkadaşlarıma da belirttiğim üzere ilerleyen zamanda başka projelere de ortak olunabilir.
2.Sorunuz güzel bir soru.
Admob dan sağlanıyor.Geçiş reklamı ve banner reklamı.
Uygulamanın içinde olan reklamlardan dolayı gelir sağlanıyor. Her kilit açılışında değil.
lokcscreenden başka böyle bir ortaklık projeniz varmı hocam?
lockscreen in geliri nasıl geliyor onu anlamadım. kilit ekranı açılınca reklammı gösteriyor napıyor?