Gören de der bu araştırmayı bilimsel bir alt yapısı olan kişi hazırlamış.... Altı üstü üniversiteleri sıralamış bir liste hazırlamışsın. Beni asıl üzen şey ise bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olman. Sİtene baktım yazılarını biraz okuyayım dedim. Sen daha ciddi anlamda cümle kuramıyorsun ki.
Rast gele bir içeriğine baktım kurduğun cümle;
Çeviri uygulamalarının arasında en beğendiğim olmayı başaran bu uygulama İngilizce dilinde çevrimdışı da çalışabilme, online olunca her dilden çeviri yapma ve pratik olma özellikleriyle beğenimi kazandı.
Millete diyorsun İngilizcesi yok anlayamaz. Kusura bakma da Senin Türkçe'n yok.
Bu cümlede anlatım ya da imla konusunda en ufak bir problem bulun ben de bu derecelendirmeyi sileyim sizden özür dileyip (Tutup da uygulama kelimesinden sonra noktalı virgül gelmemiş ben anlamadım derseniz iyi gülerim ama). Uzun cümleleri anlamayışınız sizin okuma eksikliğinizle alakalı olabilir en iyi ihtimalle, benim yazım üslubumun hatası ile değil.
Aynı şekilde bu araştırmamın sunuşunda ve metodolojisinde bilimsel yöntem ve akademik yazı hazırlama teknikleri ile çelişen bir detay bulursanız yine kaldırırım yazıyı.
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamı eleştirdiğinize göre herhangi bir üniversitede en kötü ihtimalle öğrenci işleri müdürü olmalısınız zira sadece yazıyı hazırlaması 1 hafta almış olan bu araştırmam, 1 yılı aşmış bir araştırma temeline dayanıyor.
Saygılar