Hocam çok güzel anlatmışsınız. Açıkcası düşüncelerinizi benimsedim ve hoşuma gitti. Yazdıklarınızı bende düşünmüştüm. Fakat icraata geçememiştim. Siz icraata geçirmişsiniz tebrik ederim. En kısa zamanda bu yolu heyecanla deneyeceğim.

seomedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende senin gibi düşünüyorum şu anlamda dünya da hiç bir şey beni tatmin etmiyor her zaman daha fazlasını ve farklısını istiyorum bu benim içimden gelen bir istek (Sonsuzluğu istemek ve bunu arzulamak) Bunu ise bana doyurucu olarak sadece din sağlıyor. Ama anneden babadan görme din değil (Yanlış anlaşılmasın) Sorgulayarak bulunan gerçek dini diyorum. Bende muhalifim siyasi olarak hiç bir partiyi desteklemiyorum. Din=İslam ama hiçbir siyasi değeri ve şekilciliği yada bir yobaz görüşü olmadan. Peygamberi dahil etmeyenler de değil onlarda bence farklı düşünüyor benim bahsettiğim gerçek İslam. Çünkü ülkemizde müslümanım diyen kişi (Ya tarikat gönüllüsü, ya siyasi parti destekçisi yada maddi olarak çıkar sağlayan) gibi bir algı var bir çok kişi bundan dolayı müslümanım demeye çekinir duruma geldi. Dediğim gibi ben sonsuzluğu istiyor ve arzuluyorum bunu da bana sadece dini düşünce ve öğretiler sağlıyor. Yoksa en zengin kişilerin bir anda intihar etme düşüncesine girmesi bunla alakalı. Sonsuzluk için varız ve bunun için programlanmışız gibi. Şuan mutluyum ve huzurluyum bunun sebebini ise bu olarak görüyorum. Tavsiye ederim.