Onu düşünerek devam ediyorum umarım dediğiniz gibi olur. Gayet iyiydi son zamanlarda google güncelleme mi yapıyor ne yapıyorsa artık. 1-2 sayfayı indexlese anlayacağım yine. pingleme eklentisi mevcut. İmleme yapıyorum, tanıtım yazısı alıyorum. ara sıra kendim de pingleme yapıyorum. Deneme sürecine mi alıyor napıyor. bakalım inşallah düzelir.
index almamış siteye imleme, tanıtım vs alınmaz. önce index alacak sona bu dediklerinizi yapacaksınız. Aksi taktirde sorun yaşarsınız.
Bir sayfanın sosyal medya vs gibi yerlerde paylaşılması site sahibi tarafından değil kullanıcılar tarafından yapılır. index almamış sayfayı kim nerden görecekti hemen sosyal medya platformlarında paylaşacak?
Bu yüzden eklediğiniz yazıları index almadan imleme veya tanıtımlarla beslerseniz başda fayda görebilirsinizancak uzun vadede bu size büyük sorunlar açabilir.
Sorununuza gelecek olursak sıkılmadan siteni güncell tutmaya devam et düzelecektir. Son zamanlarda aşırı dalgalanma, index almama sorunları yaşayan tek siz değilsiniz genel olarak var bu. Extra bişey ypmadan paylaşımlarınıza devam edin. düzelecektir.