sicknessxD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu kurduğun cümleden bir şey anlamadım.

Herşey kayıtsız şartsız savunulmaz.
Olaydaki azmettirici eski akpli vekil ve kurucu üyelerinden.
Bu adamlar mafya , instagram sayfasına girip bakabilirsin kalesnikoflu yüzlerce koruması var hükümet bu adama ses çıkartmıyor.

Küçük bir kızın gözü önünde tüm ailesi katlediliyor,videoya kaydetmese olay ortaya dahi çıkmayacak.
Vicdanı kurumuş ve azılı parti savunucuları bu olayı savunuyor ve diyor ki '' avrupada da oluyor '' .
Olmasın, avrupada da olmasın dünyada da olmasın.

Gerçekten bazen etrafıma bakıyorum,bir insanın vicdanı neden parti sevdasının önüne geçer anlam veremiyorum.
Birincisi ben parti savunucusu değilim
İkincisi ise haberleribiraz yanlı yerden takip etme azmettirici filan hikaye Türkiyede herkes herkesin akrabasıNasıl baktığınıza bağlı (gerçi sizin nasıl baktığınızı tartışmıyoruz size nasıl baktırıldığını şu an tartışıyoruz) sana soruyorum akraban hakim diyelim sen bir davaya giriyorsun ve aklanıyorsun. Ama hakimin size zerre karı olmadan ama millet size akrabası hakim diye yırttı diyor bu bu kadar saçma olay. Nereye baksak herkes bir milletvekili akrabası herkes bir bürokrat akrabası başımıza bişey gelince onlar mı suçlu? O oluşturulmuş bir hikaye sadece sizin gibileri devlet düşmanlığı damarıyla eleştiriyorum havasında laf ebeliği yapmanıza vesile oluyor.

Neyse uzatmaya gerek yok siz her zaman haklısınız. Kendini eleştirmen edasında yeni fikir sunduğunu sanan ve sadece belirlenmiş bir fikre sürüce yönelen sizler haklısınız.