nuriozzkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Örnek aldığımız batıyı zerre eleştirmeyenler bakıyorum burada devleti eleştiriyor hemen olayı siyasileştiriyorlar. Bende bunu anlamıyorum yazdım zaten Avrupa ya özenerek her defasında avrupa şöyle avrupa böyle diyenlere söylüyorumsanki avrupada olmuyor mu öz kızına 35 sene tecavüz eden kişi batıda değil mi ? Öz kızından 5 çocuğu olan avrupa değilmi hani r10 da bu konu neden yazılmadı neden eleştirilmedi. Buna eleştiri yazanların bir tanesi böyle bir konu açmadı. Öadem eleştireceksin her konuyu eleştir öyle mi sadece karşı olmak siyasileştiemek yerine gerçek bir eleştiri yapsanız hayran kalıp sadece takdir ederim ama her olayı hükümet veya devlet veya anamuhalefete bağlamak işte olayda en aptalca şey bence budur. İyi akşamlar
Şu kurduğun cümleden bir şey anlamadım.

Herşey kayıtsız şartsız savunulmaz.
Olaydaki azmettirici eski akpli vekil ve kurucu üyelerinden.
Bu adamlar mafya , instagram sayfasına girip bakabilirsin kalesnikoflu yüzlerce koruması var hükümet bu adama ses çıkartmıyor.

Küçük bir kızın gözü önünde tüm ailesi katlediliyor,videoya kaydetmese olay ortaya dahi çıkmayacak.
Vicdanı kurumuş ve azılı parti savunucuları bu olayı savunuyor ve diyor ki '' avrupada da oluyor '' .
Olmasın, avrupada da olmasın dünyada da olmasın.

Gerçekten bazen etrafıma bakıyorum,bir insanın vicdanı neden parti sevdasının önüne geçer anlam veremiyorum.

Nedense herşeye siyaset karıştıran kesim göz göre göre bir ailenin yok edilmesine 'yauv siyaseti karıştırmayın' diyor.

Siyaset karıştırmıyorum ki, sorguluyorum sadece hükümet bu adamlara neden izin veriyor diye ?
Siyaset karıştıracak olsam ohoo başlarım haburdan
Çıkarım birlikte yol yürüdükleri cemaatlere.

Mülakatlarda 90 alanın atanamayıp intihar etmesinden girer mülakatsız atanan akpli eş dosttan çıkarım.
Yani ben siyaset yapacak olsam konu bu olmaz.
Ülkemde ipsiz sapsız gezen 5milyon suriyeliyle yaparım siyaset.

Ailesi eski akpli vekilin adamlarınca katledilen küçük kız çocuğunun siyasetle alakası yok oysa.