Yani sorunu tam olarak anlamadım ancak 4. ve 5. tab dediğin yerlerde classlar third olarak görünüyor. Farklı class tanımı olmadığı için belki sıkıntın bundandır.
4 ve 5 i kendim oluşturdum ama aşağıdaki kodlamada 4 ve 5i yapamadım. Yaparken tabda gözüküyor ama yazı sağındaki görseller gözükmüyor oda kayıyor.
<ul>
<li><a class="first" href="#tab-1" style="display: inline;">DETAYLI TEMİZLİK</a></li>
<li><a class="second" href="#tab-2" style="display: inline;">FAR TEMİZLEYİCİ</a></li>
<li><a class="third" href="#tab-3" style="display: inline;">MOTOR TEMİZLEYİCİ</a></li>
<li><a class="third" href="#tab-4" style="display: inline;">LASTİK PARLATICI</a></li>
<li><a class="third" href="#tab-5" style="display: inline;">CİLALI OTO YIKAMA</a></li>
</ul>
burada 4 ile 5 in classlarını degiştirin hocam. third kalmış.
<li><a class="fourth" href="#tab-4" style="display: inline;">LASTİK PARLATICI</a></li>
<li><a class="fifth" href="#tab-5" style="display: inline;">CİLALI OTO YIKAMA</a></li>
Bu şekilde değiştirdim. Aşağıdaki kodlarda
<div class="tab_product" id="tab-1">
<div class="left">
<div class="fourth-static-block">
<div class="fourth-image-block"><div class="image"></div>
</div>
<div class="tab_border"></div>
<div class="fourth-block-content">
<div class="main-title">ARAÇ İÇ TEMİZLİK</div>
<div class="sub-title">Paspas, döşeme, koltuk, kapı iç kısımları, direksiyon, ön konsol ve tavan temizliğini yapabilirsiniz.</div>
</div>
</div>
<div class="second-static-block">
<div class="second-image-block"><div class="image"></div>
</div>
<div class="second-block-content">
<div class="main-title">HASSAS</div>
<div class="sub-title">Hassas bölgelere zarar vermeden en ince temizliği yapabilirsiniz.</div>
</div>
</div>
<div class="fourth-static-block">
<div class="fourth-image-block"><div class="image"></div>
</div>
<div class="fourth-block-content">
<div class="main-title">ZARARSIZ</div>
<div class="sub-title">İçeriğinde kimyasal bulunmadığı için kullandığınız yüzeylere asla zarar vermez.</div>
</div>
</div>
</div>
Bu şekilde yapınca görseller yine çıkmadı
Arkadaşlar teşekkürler. 0 kod bilgisi olunca böyle oluyor
</div>
</div>
</div>
bunun arkasına 4 ve 5 i eklemeye çalışıyorum. 1 adet div kapamayı silince düzeldi.