biz daha dünkü bebeyiz belki adsensede ama şunu demeden geçmicem @Engin.ilicali; kankamda onaylarsa söylim düşüncelerimi

1- hesapların yüzde 70inde aynı kişiler ve adresler tarafından pin kodu geldi onaylandı. Örneğin almanya adres satın aldınız; ee ahmet demir adına essen str de 100 tane pin var, siz banlanmadınız sadece o adreste pin kodu olanların çoğu banlandı buna emin olun.
2- hesaplarına aynı ip ile girenler var doğru ama google ne istiyor sizden diyorki beni kandırma kaliteli hit varsa sitende geziyorsa ben seni ellemem zaten sitene giren adamlar 10 sn durmuyor spam hitin var zaten tıklamalar yükselmiş içerik ban
3- bu şekilde onlarca madde yazarım anlatırım 40 tane ads hesabım var 3 tanesi banlandı ortak çalıştıklarım dahil banlanma sebeplerini bildiğim halde banlattım ha tıklatma yaptırdım ha çeviri yaptırttım bugüne kadar gelipte şu hesabım patladı o oldu bu oldu demedim
4- sevin sitelerinizi köpek gibi davranmayın gerçek insanlar olduğunuzu düşünün askerde sağa sola dönmeyi duşun ne olduğunu bilmeyen vatandaşlarımız var yapay zeka bunlarıda biliyor ve sizin nerde hata yaptığınızıda biliyor mesela bazen şifrelerinizi yanlış girin ki google demesin bu adam bot