Merhabalar iki tane güzel bir proje yapmaktaydım fakat ilk projem çok fazla vakit aldığından dolayı ikinci projeye vakit ayıramıyorum. Eğer vakit ayırabileceğiniz ve para kazanabileceğiniz bir site ile uğraşmak istiyorsanız bu site tam size göre.

Sitedeki yazılımların hepsi orijinaldır. Kanıt isteyenler pm ile ulaşırlarsa teamviewer üzerinden yada resim ile gösterebilirim. 60 dolarlık ( şu anki kura göre 344 TL yapmakta ) teması bulunmakta siteyle uyumlu olması için özenle düzenlemiştir.

Site hızı için özel olarak optimizasyon çalışması yapılmıştır alan arkadaşın çok fazla uğraştırmayacak bir İnternet sitesidir. Site adresi pm ile iletilecektir +18 bilgiler içeren bir İnternet sitesidir lütfen bunu okuyarak pm atalım.

Sitede şuan 8 tane ilgi çekici makale vardır ve ortalama 250-300 kelime arasında seo uyumlu olarak yazılmıştır. Analytics bile eklemeye fırsatım olmadığı için hitine bakamadım ama Türkiye'de çok fazla bu tarz bilgi edinmek isteyen insanların olduğunu düşünürsek iyi paralar kazandırabilir.

Son olarak satış bugün ve yarın için geçerlidir acil para ihtiyacım bulunmakta bu yüzden satmaktayım yoksa satmayacağım bir İnternet sitesiydi gerek alan adı isimi olsun gerek kategori bakımından zengin bir sitedir.

Site adresi: PM ile ciddi alıcılara verilecektir! ( Site adresi verip vermemek benim insiyatifimdedir herkese site adresi verilmeyecektir. )
Site için istenen fiyat: 2500 TL
Sitenin aylık getirisi: Adsense Eklenmedi (Yok)
Sitenin açılış tarihi: 17/05/2019
Kategori, sitenin içeriği nedir: Bilgi paylaşım sitesi
Günlük hit sayısı: Analytics Eklenmedi
Ziyaretçi kaynağı: Analytics Eklenmedi
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 Aylık
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerikle beraber satılıktır.
Hosting dahil midir: Dahildir
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Siteyle birlikte verilecek
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Tekrar söyleyeyim sadece bugün ve yarın için geçerlidir ondan sonra konuyu kapattıracağım. Herkese iyi forumlar.