Son mesajınız olmasına üzüldüm kesinlikle bir tartışma ortamı yaratma çabam yok. Sadece sizin üslubunuza göre cevap vermeye çalışıyorum. Fakat anlıyorum ki sizin gibi cevaplar veremiyorum. Yanlış anlamalara yol açıyorum. Özür dilerim kırdıysam yanlış ifade ettiysem.
Dediğim gibi ben böyleyim işte baştada dediğim gibi düşünürüm ama (b*ktan) siz şuanda hemen pes edenlerdensiniz.
Peki ben napıyım? Kendime karşı pes mi edeyim? Edemiyorum işte bırakamıyorum. Umarım herşey dediğimiz gibi olur. Teşekkür ederim.

Suerte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Estf.

Çözemediğimden bahsediyorum ama anlamak istemiyorsunuz hoca
Siz bana bile direniyorsunuz şuan cevaplarınız hep agresif ve saldırgan çünkü. Oysa daha ilk mesajınızda muhalefet olmayı severim, tartışırım demiştiniz. Bir ikili muhabbet agresifleştiğinde ne yazık ki tartışmadan çıkar, kavgaya döner o iş Bundan başka mesaj yazmayacağım o sebeple.

İlk mesajımda, bu düşünce yapısıyla dini işin içine katmanız mantıksız demiştim. Saçma oluyor çünkü ama siz hala dinden örnek veriyorsunuz

Kafanızın bayağı bir karışık olduğunu düşünüyorum. Kendi içinizde çözmekten başka çareniz yok gibi görünüyor. Cevaplarınız bile hep soru niteliğinde, cevaplarken bile soruyorsunuz, sorguluyorsunuz.

Arayışınızı sonlandırmanız dileğiyle

Mutlu kalın.