Estf.
Çözemediğimden bahsediyorum ama anlamak istemiyorsunuz hoca

Siz bana bile direniyorsunuz şuan cevaplarınız hep agresif ve saldırgan çünkü. Oysa daha ilk mesajınızda muhalefet olmayı severim, tartışırım demiştiniz. Bir ikili muhabbet agresifleştiğinde ne yazık ki tartışmadan çıkar, kavgaya döner o iş

Bundan başka mesaj yazmayacağım o sebeple.
İlk mesajımda, bu düşünce yapısıyla dini işin içine katmanız mantıksız demiştim. Saçma oluyor çünkü ama siz hala dinden örnek veriyorsunuz
Kafanızın bayağı bir karışık olduğunu düşünüyorum. Kendi içinizde çözmekten başka çareniz yok gibi görünüyor. Cevaplarınız bile hep soru niteliğinde, cevaplarken bile soruyorsunuz, sorguluyorsunuz.
Arayışınızı sonlandırmanız dileğiyle
Mutlu kalın.
Siz yetkili bir abiye benziyorsunuz.😂
Hocam siz çözmüşsünüz işi.
Siz bırakmışsınız ya siz görmüssünüz ya sır nedir ne gördünüz? Ben mutsuz ve boşlukta değilim. Kimileri bir odada istihareye yatıp düşünüp dua eder. Kimleri yatağında düşünür kimleri yolculukta düşünür. Herkes farklı yer ve zamanlarda düşünebilir. Özele çok takıldınız hadi dediğiniz olsun hiç kimse özel değil. Peki şey diyorlar Allah insanı yaratırken kendi nefesinden üflemiş? O zaman mantıksız olmaz mı?
Birde inanmanı tavsiye ederim demişsiniz. İnanmıyorum gibi bir ithamım olmadı! Sadece ne için geldik sorusunun cevabını arıyorum. Bir din aramıyorum. 👍