Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Dün sanırım bir tartşma problem yaşadık bir kaç forumdaki arkadaşla, kimseyi isteyerek kırmam ve üzülürüm.
Bazı hassasiyetlerimizden ötürü haklı olduğumu düşünsem de her konuda bir arkadaş açtığı konuda "Duygusal biriyim, kırılganım" yazmış.. bende buna istisnaeden insanca mesaj attım pm ile kimseyi kırmak istemediğimi kırdıysam kusura bakma tarzı adam dmmi okudu tek yazı yazmadı bunun üzerine bir daha yazdım.
Yine bir 18 yaşında genç kardeşimizle de tartşmştk yine ona da sevgi dostluk en güzel şeyler birbirimizi kırmayalım etmeyelim tarzı yazdım o da okudu yazmadı..
Bir insan size insanca yazı yazıyor ben sizin düşmanınız mıyım kardeşim? bu forumda ticaret yapıyorsunuz ilersi hayatınızda da böyle olacak sorun yok kardeşim olur böyle şeyler diyip insanca yazmak cok mu zor?
Hangi ara bu kadar sevgimizi, insanlığımızı kaybettik..Ben birinle tartşsam bile o insanla tekrardan düzgünce konuşmayı düzgün şekilde ayrılmaya çalışıyorum 10 yıldır şu forumdayım kimseyle tek sorunum olmadı ama yapmayın SEVGİ DOSTLUK bunlardan şaşmayın..