Hakkaten fena gömmüşüm ya Mağdur ettikleri yüzlerce müşteriye saysınlar. Bahsettiğim eleştirilere benzer konulara eksisozlukte de değinmişler.
sametdemir38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle çok tesekkur ederim. Benim magdur olmamam icin roman yazmissiniz 😄
Peki bana mobil uygulama gelistirme konusunda kodlama bilgim olmadiginida göz onunde bulundurursak ne tavsiye edersiniz ?
Alternatif tavsiyesi verebilecek kişi ben değilim hocam, çünkü bu sistemleri çok tasvip etmediğim için tecrübe edecek kadar detaylarına inmedim açıkçası. Mobiroller haricinde bir dönem GoodBarber üzerinde durmuştum ama o zamanlar çok iyi bir arayüzü yoktu sanırım, yani en azından hatırladığım bu şekildeydi. Ama yardımcı olması açısından şu yazıyı inceleyebilirsin, tüm platformların tanıtımları yapılmış. Orada bulunan birkaç platformu deneyip en uygununa karar verebilirsin. Ayrıca youtube'da videoları, web sayfasında dökümantasyonu ve google da şikayeti az olan platformlara öncelik verebilirsin.

Bu arada şimdi farkettim Google'da mobiroller diye aratırken r10 da bir konuya denk geldim, Sanırım sahipleri r10 dan. Belki o size daha net cevaplar verebilir. Yukarıda yazdıklarımı görürse de yanlış anlamasın yazdıklarım tamamen sisteme dair eleştrilerim, kendisini tanımam etmem melek gibi biri de çıkabilir

Edit: Appcase'i de inceleyebilirsin,denemedim ama ismini hep duyuyorum.
- Fiyatları biraz pahalı.
+ Arayüzü güzele benziyor.
+ İsmini çok sık duyuyorum.
+ Ücretin karşılığında kaynak kodlarına kadar tüm hizmeti veriyor.
+ Sanırım Türk firması.