Araştırmalarınız sonucu mobiroller'ı uygun gördüyseniz iyi bir araştırma yapamamışsınız hocam

Kullananlar bin pişman.Onlarca müşterim oldu mobiroller mağduru.Hepsinin de şikayet noktaları benzer.
Mobiroller'ın sistemi şey gibi sen yıllarca biriktirdiğin paranla bir müteahhite ev yaptırıyorsun, ev tamamlanınca müteahhit diyor ki bu ev benim olacak sen sadece arkadaşlarına hava atıp prim kasacaksın

Hatta daha kötüsü istediği gibi içindeki kiracıları kovup Almanya'daki akrabalarını yerleştirebilicek

Velhasıl mobiroller dediğin sistem sana hazırladığın uygulamanın kodlarını vermeden
(kodlar lazım olmaz deme, bunu diyen birçok insan mobiroller müşteri temsilcisini günlerce mail yağmuruna tuttu kodlarını alabilmek için) sadece apk çıktısı veren, bu apk içine yerleştirdiğin reklam gelirlerinden -
gerek sana haber vererek gerek habersiz olarak- para cukkaladığı saçmasapan bir sistem. Eğer uygulaman ciddi bir şekilde hitlenmişse, günün belirli saatlerinde senden habersiz kullanıcılarına kendi reklamlarını göstererek hırsızlığın dibine vurmak suretiyle ciddi vurgun yaptığına birçok kez şahit oldum. Evet üşenmedim birçok uygulama üzerinden istatistiklere göre gelirleri inceledim, Hakikaten bu ahlaksızlığı yaptıklarına şahit oldum. Zaten sonraları kaynak kodlarını isteyen kişilerin söyledikleridir bunlar; imza dosyası ve kaynak kodunu alıp bir daha Mobiroller'ın sitesine dahi girmemek.
Teknik olarak bakarsak da çok defa inceleme fırsatım oldu (fakat yaklaşık 6 7 aydır girmiyorum) , ilerleyen günlerde ne UI ne de UX bakımından seni ve kullanıcılarını tatmin etmeyecektir. Çünkü sana hazır verilen kalıplara bağlı kalarak, Android Kitkat gibi eski sürüm model yapılarını uygulamanda kullanmak zorundasın. Emin ol orada sundukları hizmetleri -bazı kütüphaneler dışında- yazılıma yeni başlayan geliştiriciler 1 bilemedin 2 haftada kodlayabilir, hatta daha güzel ve daha özelleştirilebilir bir yapıda. Aslında Mobiroller hakkında söylenecek çok şey var fakat uzun zamandır uğramadığım için aklıma gelenler bunlar. İllaki forumda kullanıpta o acı tecrübeyi edinen birileri vardır, yol gösterir. Ben kullanıcıdan ziyade bir geliştirici olarak izlenimlerimi aktardım.
Ama dersen ki bütün bunlar benim için çok önemli değil, yayınladığın uygulamalarında o saçma sapan yorumları görmen muhtemel

Çünkü emek verip hazırladığın uygulamalar diğer mobiroller uygulamaları gibi berbat ve çağ dışı bir yapıda olacaktır. Onun yerine websitesinin mobil görünümünü webview olarak göster daha iyi veyahut mobiroller benzeri onlarca alternatif platform var onlara yönelebilirsin. Fakat bana sorarsan her zaman Native uygulamalar geliştir derim. Çünkü mobil platformun mantığı ve güzelliği Native olmasıdır. Neyse Native konusu ayrı konu, aktarabileceğim tecrübelerim ve tavsiyelerim bunlar. Yine de
param ve sabrım çok dersen tecrübe etmek için deneyebilirsin

)
Başarılar dilerim.
Köprüden Önce Son İkaz: Son olarak tüm ikazlara rağmen kullanmak istersen free sürümünü seçme, peşlerinden çok koşarsın

Ücretli paketleri seç ki başın normalinden daha az ağrısın