Bloomberg gibi piyasa kanalları bu analizleri biliyor, fakat insanları manipule etmek için kullanıyor.
Elbette hiçbir şeyin garantisi yok ama borsa reeldir, gidişat 1,5 senedir hiç değişmedi, boğa tuzağına sokup bir şeyler bahane edilerek dolar düzenli olarak düşüyor, bunu istediğin yere bağla, ister misyoner rahip de, ister doğu Akdeniz, ister amariga, sonuç borsa için değişmez, bir para biriminin değeri nasıl ölçülür bir defa öğrendikten sonra gidişatı zaten görüyorsun.
Yorumlar da yazdıklarım sanki yanlış havası var ve hoşuma gitmiyor, ekonominin düzelmesi 2020'ye kadar imkansız görünüyor, çıkan para çok yüksek, bunun geri gelmesi uzun zaman alacak, bu gerçek, ister kabul et ister etme, buraya bunları yazıyorum çünkü "at fava bekle"
Bu kadar kızma yahu
5 ay önceki bitcoin analizin beni ilgilendirmediği gibi konu ile de alakası yok. O kadar yazdım bir yerine takılmışsın... Bir at fava beklecilik sezmedim değil. Keza ütopik olmadığını da söylemedim. Ego kasıyorsun güzel kardeşim. Bu tabi ki benim derdim değil lakin iyi okuyaydın iyiydi.
Yazdıklarıma inanmasam zaten yazmam. Keza yazdıklarımın çoğu da piyasalarca bilinen konular...
Yatırım tavsiyesi değildir demeni istemeleri senin faydana olan bir durum. Keza "Ciddi bir müdehale olmazsa dolar 10TL rahat değecek." sözün bile yatırım tavsiyesidir.
Cevap yetiştirmenin peşine düşmek yerine vatandaş bunları yazmış ama neden yazmış diye bir düşün. Burada amaç seni yermek değil, fikir belirtmek. Sen yatırım tavsiyesi gibi fikir belirtmişsin sorun yok ama vatandaş buraya yazınca mı sorun ?