Serkanalaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maalesef günümüzün şartlarında araçlar çok pahalı bundan dolayı şu saydığınız özelliklerde ki araçlar yine maalesef normal diyebilme imkanı veriyor.

Bir araç 100 bin üzerine çıktığında hep masraf çıkarır, kullanım süreniz 5-8 yıl olduğunu var sayarsak bu süre içerisinde de yine kafadan 5-8 bin tl masraf çıkarır. İmkanınız varsa eğer düşük km, benzinli, yeni yıl araçlara yönelin.

Yine 55-70 bandında güzel araçlar alınabilir. Ama 11 yıllık araca 45-50 bin tl vermek bana mantıklı gelmiyor, masrafa gelmiş bir araç bende Opel kullanıcıyım. Araç konsolosluk aracı idi ve 107 bindeydi alıp kullandım 2014 model astra sedan 1.6 sport modeli en full hali ve bundan 2 yıl önce 63 bine almıştım. Şuan 170 bine geldi ve masraf çıkarmaya başladı. Satmaya niyetlendim piyasası 65-75 civarı ama sıfır araç alacak bütçem olmadığı için bekletiyorum. Size tavsiyem dediğim gibi km düşük ve benzinli araç bakın, motorları daha sağlam oluyor. Dizel yatmaya gelmez yatırdığında sıkıntılar görürsün 😊
hocam araç dizel degil lpg+benzinli konuştugum bazı arkadaşlar 200 bine kadar benzli ve lpgli araçlar alınabilir dedi açıkcası dizel olsa dizel konusunda haklısınız bende bir sizlerin görüşünü alıyım dedim daha tam karar vermedim ama alacak gibi duruyorum.