Hangi sektöre kaç kişi gireceğimize size mi sormamız gerekiyor ?Bu sektörü keşfedenlerden biriyim iyi okusan anlarsın. gerçi kaale almayacaktım da burdan bir kaç kişiye de BİLGİ vermek için yazıyorum.

Bazı arkadaşlar diyor iyi ile tartışmanızı gördüm şekilde.
Ben iyi ile tartışmadım kavga da etmedim. Sadece samimiyetine inandığım için benim bulunduğum sektörü açıklarken benden rıza almasını isterdim. Zaten öyle bir düşünce yoktu aklımda ama sonra düşündüğümde ben olsam böyle yapardım diye düşündüm. Adam zaten parasını vermiş satın almış benim hesabımı ister satar ister yakar kimseyide ilgilendirMEZ.
Zaten o konuda okursanız benim ilk yorumumda helal olsun insanlarla kazanan bir sektörü paylaşıyorsunuz şeklindeydi.Diğer konuşmalarımda yapıcıydı.
Aklına Yatmayan Meşgul etmesin buraları. Sorusu olan Sorsun detay PM yazmasın Direk aklında olanı sorsun.

En çok sorun sorulardan Diğeri ise
2 ay durdu hesap payladı pin gelmedi ne yapıcaz ?
Admob hesabı patlamıyor arkadaşlar kesinleşen ücret hesap pinlendikten sonra hesaba aktarılıyor.

gokhanpolat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bişeyinde içine etmeyin be @iyi; ki bir sektör söledi size illa o sektöre girin demiyorum sadece aralarından 1 tanesiydi o. 3 ay sonra ki açıkladığı sektöre acaba kaç kişi gircen çok merak ediyorıum.