Bende araştırmaya devam ediyorum inşallah birşeyler çıkar

amacım kırmak değil hocam zaten kendi db'm sadece kullanıcı güncellerken şifre yenileme tarafına değerleri çekebilmem lazım örn:
<input id="password" name="password" class="form-horizontal" type="password" value="{{$kullanici->password}}"> burada gelen değeri bir şekilde yakalayıpdeğere yazdırabilmem gerek sadece admin tarafında görülebilicek zaten bu özellik
Hocam merhaba öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim.
Md5 decode admin panelinde kullanıcı güncellerken passwordleri yenilemeden diğer bilgileri değiştirirken kullandığımda biraz önce açtığım konudaki sorun ile karşılaşıyorum,
eğerşifreyi required yapmazsam sorun çözülüyor ancak bu sefer şifre değiştirlimek istendiğinde required olmadığından dolayı hata veriyor amacım sadece
<input value="{{$kullanici->password}}" type="password"> olarak tanımlamakan başka birşey değil

Hocam öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim, deneyeceğim çıktıya göre bilgi veririm.
İyi Çalışmalar
düz txt kaydedersem güvenlik olayı ortadan kalkıyor işte

o yüzden bu bir çözüm olarak değerlendirelemez hocam, ama bir yöntem teşekkür ederim
İyi Çalışmalar.
Merhaba,
Hocam benim kullandığım script değil

scripti ben yazıyorum zaten şuanda. şöyle birşey sitemizde normal üyelerimiz zaten olmayacak sadece yazar, editör, admin gibi üyelerimiz olacak bu üyelerin kontrolü sadece admin tarafından sağlanacak şifre yenileme isim düzenleme vs vs admin her hangi bir düzenleme yaptığında şifreyi değiştirmeden boş bırakırsa password kısmı rquired olduğundan şifreyi boş geçiyor oda boş olarak bir şifre tanımlıyor. bende bunu aşabilmek için <input value="{{$kullanici->password}}"> olarak şifre değerini alıyorum oda örn: admin = 1a5sd38r gibi bir dönüt olduğundan admin'i değil 1a5sd38r olarak gelen md5'i tekrar şifreliyor ve kullanıcın yeni şifresi 1a5sd38r olarak tanımlanmış oluyor if ile boş dolu kontrolü sağladığımda required dışına çıkmam gerekiyor bu seferde değer boşta olsa çalışıyor.