Kayserispor’a Alt Yapıdan Genç Hoca

Kayserispor’un alt yapı antrenörü olan @BERKEAKGUN; ; ile 1 + 1 yıllık sözleşme imzadı. Taraftarlar ve kulüp yönetimi genç teknik adamın yanında olduklarını duyurdu. @BERKEAKGUN; “Takımın başına yeni geldim ama ben yıllarca bu kulübe emek verdim, şimdi bu emeğen karşılığı vermek gerekir ” dedi.

Genç adama imza sonrası bir grup taraftar mantı ve sucuk ikram edip fotoğraf çektirmesi renkli görüntülere sebep oldu.

Genç teknik adam ilk maçını @bybrown; ; yönetimindeki Konyaspor ile oynayacak. Bakalım bu fırsatı değerlendirebilecek mi ?

Siz de haber yazmak isterseniz bana mesaj ile gönderin, günlük gazete gibi buradan yayınlayayım

@afili_filinta;Beşiktaş @Nunogomes;Fenerbahçe @erenn;Galatasaray @Gomedyen; Başakşehir @BirtekHost; Bursapor @Robotnike; Alanyaspor @muhammedaksam;Trabzonspor @mobiloyunhizmetleri; Antalyaspor @bybrown;Konyaspor @DemirayBilisim; Göztepe @Sinemium; Akhisar Belediyespor @Ucube; Çaykur Rizespor @Milano; Kasımpaşa @fikirdanis; Ankaragücü @bykadironal; Yeni Malatyaspor @kertenkele01; SivasSpor @BERKEAKGUN; Kayserispor @Aytechx; ErzurumSpor