Meftun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam klasik olacak ama tek care "pratik". Kitap, video vs ile yeni seyler ogrenirsiniz ama speaking gelismez. Son 1.5 yilda gramer olarak cok bir sey ogrenmedim ama konusma kabiliyetim artti diyebilirim. Sebebi surekli Ingizlice konusmak zorun olmamdi. Su anki bilgim ile 2 yil onceki bilgim arasinda cok bir fark yok ama 2 yil once 3-4 cumle kurmaya cekinip utaniyordum, simdi ise bir yere gidip rahat rahat konusup muhabbet acabiliyorum, tartismalar yapabiliyorum. Yani isin ozeti konusarak gelistirmek lazim. Sosyal medyada speaking yapan gruplar var onlari bulup mutlaka katilin.
merhaba geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Hocam aslında amerikalı biriyle rahatlıkla konuşuyorum. Fakat işim gereği genelde ırak, filistin gibi ülkelerle içli dışlı olduğum için resmen ingilizce katilleri. Adamların ağzından kerpetenle kelime çekiyorsun. Şive farkı desek yeridir. Örneğin İstanbul ile ege tarafı gibi düşünelim. Evet pratik yapıyorum. bol bol

BoraBozdogan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
6 ay ingiltere yapalım
askerden sonra amerikaya düşebilirim. İngiltere de pound yüksek boşuna para harcamayalım. bir de ingiliz kadınları çirkin sen beğenmezsin kardeşim

Aeknasd145 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam önerim, chat applere girip yabancı arkadaşlar edinmeniz ve bu kişilerle kısa sürede samimiyete erişip o app üzerinden arayarak konuşmanız olur. Karşıdaki kişide biraz anlayışlıysa sizi idare edecektir ya da çok zorlar başta derseniz, söylediği şeye ses atarak cevap verebilirsiniz sizin için konuşmaktan farkı olmaz karşı taraf ta bazen ses bazen text atacağı için anlamadığınız kelime olursa yazılışını sorup translate den bakabilirsiniz vs ve duymanızda gelişmiş olur şivesine alışırsınız vs..

Duymada da eksikleriniz varsa android kullanıyosanız uygulamamızın promosyon kodu kaldı 2 tane onlardan verebilirim pm atarsanız bi göz atmış olursunuz belki işinize yarar. Duyduğunuz kelimeleri anlamanız gelişir olmadı ilerde bu konuda ayrı bölüm eklicez app e ilerde işinize yaramış olur
şu uygulamaya bakabilir miyim hocam?