Çaykur Rizespor @Ucube; takımı Bursaspor @BirtekHost; takımını 0-1 yenmeyi başardı

BURSA - Bursaspor ve Çaykur Rizespor arasındaki müsabakada Büyüksehir Belediyesi Stadium tribünleri tıka basa doluydu. Bu tür eşleşmeler, ligi izlemeyi gerçekten heyecan verici hale getiriyor. Bu maçlarda alınacak üç puan sonuçta şampiyonluğu beraberinde getirebilir. Maçtaki tek gol 44. Dakikada Karadag tarafından kaydedildi. Çaykur Rizespor takımının tek ihtiyacı bu goldü, Bursaspor gol atmayı başaramadı. @Ucube; takımının neden galip geldiğini anlatma konusunda çok istekliydi. "4-4-2 B dizilişimiz, rakibimizin 4-3-3 A dizilişinin en büyük avantajlarını yok etti. Bu sayede oyuna giremediler ve galibiyeti hak eden taraf biz olduk."

Kupa turnuvasının İlk tur turu bugün oynanıyor

R10.Net Şampiyonlar Ligi Kupa turnuvasında yollarına devam ediyor. Bu gece dört gözle beklenen Kupa maçları var. Yeni @bykadironal; Malatyaspor ve @muhammedaksam; Trabzonspor turu atlaması en muhtemel takımlar, bu takımlara özel ilgi göstermek gerekir. Sezonun en iyi futbolunu sergiliyorlar ve ne pahasına olursa olsun Kupayı evlerine götürmeyi kafalarına koymuşlar. Kupa maçları ekstra dozda tutku ve efor maçları olarak bilinir. Bu maçlar 'ev sahibi ve deplasman' sistemiyle oynanmaz, o yüzden tek bir şans vardır: Takımlar tek bir maçta her şeylerini vermek zorundadırlar.

@FurkanBerkDag; isminin istifası

@FurkanBerkDag; Kayserispor'un şehrinde hiçbir zaman bugün olduğu kadar sevilmezdi. Teknik direktör kulübün tarihindeki kara bir sayfayı kapatarak istifasını duyurdu. Kayserispor olması gerekenin altında top oynuyordu ve takımın taraftarları bir süredir teknik ekipten hayal kırıklığı duyuyorlardı. Yorumunu almak için @FurkanBerkDag; ismine ulaşılamadı.

Erzurumspor Galatasaray'a Sahayı Dar Etti

Erzurumspor kendi sahasında Galatasrayı adeta sahadan sildi attı. Erzurumspor'un genç teknik direktörü @Aytechx; basın toplantısında verdiği demeçte " bu kadar kolay alacağını bilmiyorduk ama gerek şut sayımız gerekse yüzde atmış ile topa sahip olma oranız ile @erenn; kendi sahaında hapsettik. Kendisine futbol dersi verdiğimizi düşünüyorum. Galatasaray'da onun yerine benim olmam gerekirdi. Kendisi benim yardımcı bile olamaz" diyerek iddalı açıklamalarda bulundu. Galatasaray teknik direktörü @erenn; maç sonu toplantı yapmayarak yardımcısını basın ile konuşmaya gönderdi. Kulislerde yönetim ile arasında sorun olup olmadığı tartışılıyor.

Haftanın Takımı
Karius (Beşiktaş); Kaldirim (Fenerbahçe), Landre (Antalyaspor), Peltier (Antalyaspor); Barrada (Antalyaspor), Alex Teixeira (Antalyaspor), de Jong (Antalyaspor), Karadag (Çaykur Rizespor); Gabriel Jesus (Beşiktaş), Cutrone (MKE Ankaragücü), Moses (Fenerbahçe)

@afili_filinta; Beşiktaş @Nunogomes; Fenerbahçe @erenn; Galatasaray @Gomedyen; Başakşehir @BirtekHost; Bursapor @Robotnike; Alanyaspor @muhammedaksam; Trabzonspor @mobiloyunhizmetleri; Antalyaspor @bybrown; Konyaspor @DemirayBilisim; Göztepe @Sinemium; Akhisar Belediyespor @Ucube; Çaykur Rizespor @Milano; Kasımpaşa @fikirdanis; Ankaragücü @bykadironal; Yeni Malatyaspor @kertenkele01; SivasSpor @FurkanBerkDag; Kayserispor @Aytechx; ErzurumSpor