Hocam verdiğiniz "ateş ve su" örneği gibi arama hacmi yüksek olan çoğu kelime mevcut ve bu konuda wallpaper uygulamasında da doğru ismi verdiğinizde başarıya ulaşabilirsiniz.
@iyi hocamın yazdıklarını muhtemelen tüm forum sakinleri okumuştur ve oradan gerekli dersi çıkaranlar emin olun kazanacaktır.
Bu kanıya nereden vardınız derseniz eğer biraz araştırma yaparak 1 ay gibi bir sürede 100k indirilmiş bir duvar kağıdı uygulaması gördüm ve alt başlıklarında da büyük bir açık olduğunu fark ettim.
Örneğin 3 başlık belirledim ve bunlarla ilgili duvar kağıdı ve ekran kilidi uygulamalarını 1-2 gün içinde yüklemiş olurum bir aksilik olmazsa. Eğer başarıya ulaşırsa bir konu açıp hem
@iyi; hocama teşekkür edeceğim hemde kendi izlenimlerimi paylaşacağım.
Konuyu açan arkadaşa gelecek olur isek; araştırıp doğru kelimeleri seçin, özellikle ve özellikle altını çizip kalın harflerle yazıyorum
"çocukların en çok izlediği" çizgi film isimleri ve karakter isimleri denemenizi öneririm.
Elbette belirli kelimelerde yapılacak uygulamalar tutacaktır. Fakat herkes En Güzel Duvar Kağıtları diye isimlendirip markete atıyor. Yani uygulamasına isim verirken hiçbir şekilde anahtar kelime araştırması yapmıyor rakiplerini belirlemiyor. İşi abartıp sen bir isim koy hocam önemli değil diyenlere bile şahit oldum