WBmuHAfiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam kayseri için 3k, mesai, prim vs. şeklinde olursa iyi olur. asgari ücretle zaten her yerde çalışırsın, sitenin tüm işi sana kalacak sonra zoruna gitmeye başlar ama şöyle bir artı var sana ilk iş için referans olur. eksisi ise yanında birileri olsaydı tecrübelerinden faydalanır, sonra bu işi kendin yapar yürür giderdin.. kayseri'de epey e-ticaretle uğraşanlar var, geçenlerde bi arkadaş cirosunu söyledi, yok artık dedim epey çalışanı var sadece e-ticaretle uğraşıyorlar, fiziki mağaza yok, argıncıktan iş yürütüyorlar vs. ama ucundan tutman lazım bi şekilde sektörün.. ayrıca konudaki alıntıdan adam burayı görebilir, dönen muhabbeti okuyabilir direk her şey çıkıyor, belki üyedir bile foruma mini..
Benim artım sigorta ve bekar olmam bu konuda sıcak bakıyorum. Yarın veya diğer gün arıycam kafamda ki diğer soruları soacagım prim olsun hep masa başı pc başında mı olacağım yoksa mağazanın diğer işleri ile de ilgilencem mi v.s o dediğiniz kişiyi tanıyorumdur büyük ihtimal 3 4 sene argıncıktaydı iş yerim.

TolgaKSR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İstanbul’da o maaşa enayilik. Kayseri şartlarına göre sizin tartmanız gerekir. İş bulmak kolay mı, o para yeter mi? Daha az miktara çalışırlar mı?
Sahibi benden üni mezunuyeti sormadı dil bilgimi sormadı bunlar başta benim için iyi şeyler kaldı ki mezun değilim dil bilgimde işe girecek kadar yok. İş bulmak kolay mı sorunuza ise eş dost vasıtası ile olur anca ama kolay değil olsa da bana asgari ücretin en fazla 200 300ünü verirler. Artı olarak sigortam olacak bekar birisiyim. Ve başka bir sektör mesela pazarlamacı olsam ben kalkıp müşterinin ayağına gidicem mal satmaya burada müşteri ayağıma geliyor bu da fiziki olarak iyi bir şey. 2. kez görüşelim dediğimde diğer kafamdakileri soracağım. Zaten ilk görüşme tanışma olur 2. görüşme detaylar olur. Bu kişi ucu açık bıraktı genelde iyi bir şey kesip atmadı en basiti. Mesela maaş konusunda satış iyi gidişat güzel 3 ay sonra zam yapabilirim dedi. Sonrasında ekibini kurarsın dedi. Adamlarda 25 bin kalem ürün var. Sitelerinde sadece 3 bin ürün ekli. Ve daha da ilgilenemiyorlar. İnstagrama içerik atmak için mağazada ki tezgahtar çekiyor kafasına göre atıyormuş. Bakalım sıcak bakıyorum..

sinnerxx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üstad açık konuşayım. 6 ay önce 2500 TL den başladım. Yapı senle aynı. Firmanın tüm Eticaret ve Sosyal Medya ayağı bende. Ürün girişleri satış kontrolleri vs. Ama çalışma saatim 12 veya 13 de giriyorum. Faturalar vs. Akşam 5.30 da kargoları çıkıyorum. Sonra kalırsam kalıyorum çıkarsam çıkıyorum. Site oturmadan önce evden ürün girişi vs. Yaptım. Gerektiğinde evden çalışıyorum. Tek işim bu firma değil. Freelance hizmet veriyorum sayılır. Bu tarz bir teklif sunavilirsin.

ASUS_Z01RD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim merak ettiğim konu şu photoshop olayın da bir indirim slider reklam yapımın da hazır şablonlar var mı nette onları alıp üstünde editleyebilir miyim? PS bilgim var ama sıfırdan çizecek kadar teknik değil. Diğer türlü şeyler sosyal medya ağırlıklı olacak onlarında takibi sanırım daha kolay olur ama 3 bin kalem ürün varmış sitede daha ilerdeki hedefini söyledi toplamda 25 bin kalem ürün olacak dedi. Ben baş olacağım eğer olursa inş. İlerde ekibi kurdurtacak bana. Eğer olursa size p.m atabilir miyim merak ettiklerimi? bu arada site aktif hocam