Meftun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Canlı değişikli yapılınca restart etmek normal Hocam. Bilginiz yoksa iş takibi sorun olabilir. Tabii arkadaşta iş ahlakı varsa hiç bir sorun olmaz. Örneğin ben bana istek için çalışmaya başlıyorum, minimum çalışma sürem 1 saat. İş 30 dakikada da bitse 1 saatlik işte süresi ekiyorum. İş bitiminde toplam çalışma süremi ve yapılan işleri raporlayıp ödeme talep ediyorum. Siz de çalıştığınız kişiden talepte bulunabilirsiniz. Yapılan iş hakkına. Hatta git kullanırsanız neler yapılmış, nereler güncellenmiş Rahat takip edebilirsiniz.
Henüz bu şekilde çalışacak arkadaş bulamadık. Daha biz şurayı şöyle geliştirmek istiyoruz derken yaparız 300 TL ücret talep ederiz, şeklinde yapıştırıyor cevabı
Pek sevmediğim işler açıkçası. Önce para düşünülmesi hoş değil. İş yapılınca elbette hakkını vermek lazım, vereceğiz de ama direk pat diye şu kadar olur, bu kadar olur. Ne istiyorsanız söyleyin fiyat verelim. Sanki uygulamayı başka birisi ile geliştirdik, bu arkadaştan güncellemeler talep ediyoruz gibi 3k gibi bir rakam ödedik birde..