Merhaba,
Geçen yıl bir tatil köyü keşfettim. Bütün evleri bungalov cinsi ve çok mütevazi bir işletme.
İzmir'in en güzel yerlerinden birindedir. Sessiz sakindir.24 saat boyunca asla sizi rahatsız edecek cinsten sesler duymazsınız. Ortak kullanım alanında mangalınız mevcut, tatil köyünün girişinde kasapta etleriniz, onun yanındaki süpermarkette mangallık malzemeleriniz, her şeyiniz hazır.
Güzelce mangalınızı yakıp karnınızı doyurduktan sonra eşinizle birlikte hamakta sallanarak kitap okuyabilirsiniz =) Zaten denize sıfır noktasında olacağınızdan, hemen sahile inip plajda alkol alabilirsiniz.
Sadece mangal işe kalmayarak yürüyerek 1 dakikanızı alacak ve denize sıfır olan balık restoranları test etmenizi de öneririm.
Üstelik bütün bunlara rağmen fiyatları inanılmaz uygun. Peki ballandırarak anlattığım bu yer neresi? =)
İzmir => Urla => Balıklıova'da => https://www.facebook.com/OlimposBALIKLIOVA/

Bu işletme ile sanki ortakmışcasına cevap verdim sanki Ama hiçbir bağlantım yok. Sadece oraya hayranım.
Eğer giderseniz Avrupa Gelinlik Çağlar Bey'in tanıdığıyım derseniz ekstra ilgileneceklerini düşünüyorum.

Şimdiden iyi eğlenceler =)