Sepetya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende bu ülkeye vergi veriyorum. Neyle yapılacak? Bu ülkeye neyle hizmet edilecek? Bak adamım. Nerde oldun ne yaptığın zetre kadar umrumda değil. Ne dediğin umrumda.

Maddi ya da idari durumu ne olursa olsun bu ülke için canımı ortaya koydum. Hala da sen de dahil olmak üzere tün bu ülkenin güvenliği için çalışan bir adam olqrak söylüyorum. ÖNCR SAYGILI OLACAKSIN. Ben sana yazarken edep kaybetmiyorum.

Ülkenin öz kaynakları değil konu sen 3.dünya ülkeei diyemezsin. Deme hakkını görüyorsan buyur gel. Sen ses çıkar. Senin güvenliğini de ben sağlıyim. Aciz bir düşünce. Sen önce gel ülkende yaşa sonra eleştir.

Ama unutma. Bu ülke yan yatsa çamura batsa da ben ülkeme 3.sınıf dünya ülkesi dedirtmem. Senin gibi adamlar anca uzaktan nara atarlar. Gülüyorum sadece 😉
Hahha zihniyete bak. Turkiyede yasamiyorum diye kotu giden seylere ses cikarmayacak miyim? Komik olma. Devlet cebimize ki paraya vergi ile cokecegine elini tasinin altina koysa bir seyler yapsa. Fabrika acsin demiyoruz ha, eldekileride satip disari bagimli yapmsa hani.

Sen istesende istemesende derim. Var mi sorun? Sen kendini kral filan zannediyorsun galiba.Turkiye Cumhuriyeti demoktratik bir ulke, onun icin dusuncelerimi istedigim gibi belirtirim. Sevmiyorsa kulagini kapatirsin olur biter.
Bir laf vardir insan oglu gariptir her lafi kaldirmaz diye. Sabahtan bir takmissin; '3. Dunya Ulkesi' diyemezsiniz diye. Ben desem ne olur demesem ne olur. Bak sen degil diyorsun ne oldu? Dis borclar mi kapandi? Ekonomi duzeldi, elektrik ve su mu ucuzladi?

3. Dunya ulkesi denilince aklina ne geliyor bilmiyorum ama cik bir sokaga bak. Kosende gulmeye devam et anca gulersiniz zaten. Bir sonraki yorumunda beni alintilamadan devam et.