Bu ülkeden memnun değilsen seni kimse zorla tutmuyor. Siyasi görüşlerini kendine sakla. Siyaset yapacağın platform arıyorsan git milletvekili ol. Memnun değilsen gidip o 🇹🇷 ile kıyas yaptığın ülkelerde yaşa.
Ne bekliyorsun her şey bi asa sallamakla güllük gülistanlık mı olacak? Eleştir evet ama yapıcı ol. 3.dünya ülkesiyim diyorsan buyur sende bu ülkeyi geliştirmek için bi adım at. Herkwsin ağzında aynı laf. Ben 4 sene Hakkari Çukurca'da bu ülkenin vatandaşları için canımı siper eden biri olarak yazıyorum sana.
Bu ülke geçmişine de dönse bu ülke için 3.dünya ülkesi demem çünkü değiliz. Değilsin. Yaptığın eleştiri değil yergi ve tamamen asılsız. Ben sana siyaset demiyorum. Açuk açık söylüyoruö benim görmediğim ama senin gördüğün elbet vardır. Ama sen kimse için hiçbir ieu için bu ülkeye, bu ülke vatandaşına, bu ülkede yaşananlara 3.dünya ülkesi diyemezsin. Dedirtmem. Hoşlanmıyosan da beğenmediğin havaalanlarındsn birine beğenmediğin otoyolları kullanaral ulaşır, çok beğendiğin ve özendiğin ülkelere gidebilirsin.
Saygılar
Senden akil alacak degilim. Kendi fikirlerini kendine sakla. Zaten o ulkede yasiyorum.
Hala gidebilirsin vs yazmisin. Ben zaten gittip sen neyin davasindasin hala? Gitmis olmam demek bu ulkeden vazgectigim anlamina gelmez. Sen istesende istemesende ben derim sende seve seve duyacakasin. O begenmedigim havaalani ve karayollari benim vergilerim ile yapildi haberin olsun.
Bana yaptigin kelimelerde harcadigin eforu acaba ulkenin oz kaynaklari satilirkende harcandin mi onu merak ediyorum.