Bu ülke adına hizmet eden bir memurum da ordsn biliyorum. Geçmişte TSK'da vu ülkeye hizmet ettim şuan da EGM'de hizmet ediyorum.
3.dünya ülkesi standartlarına bir aç bak derim. Doğru düşünmüyorsun. Gelişmekte olan ve her ne olursa olsun bir şeyleri düzeltmeye çalışan bir ülkenin vatandaşısın. Sıra beklememek demişsin. Geçmişte o sıralarda beklerken sen ya da baban mutlaka bir yerlerde feryat tmişlerdir. O zanan 3.dübya ülkesiydin. Bu ülkey internet o zaman da girebilirdi. Tamam teknolojik ilerleme şimdi çok daha fazla.
Ama sen 3.dünya ülkesiyiz diye ortaya çıkıp gereksiz bir görüş bildirirsen bende bunaister istemez içerlerim. Sende bu ülkenin vatandaşısın bende. Benüm görmeyip senin gçrdüklerin mutllaka ki vardır. Ben bunu da kabul ederim. Ama senin dediğin o 3ödünya ülkesi tanını GEREKSİZ ve tamamen ASLI ASTARI OLMAYAN bir cümle. Kolay gelsin
Onceden sira beklerken isyan ediyorduk simdi evde isyan ediyoruz. Hic bir sey degismedi. Sadece gozunuz boyandi. Hastanede cekim icin randevu aliyoruz 2 ay sonraya gun veriyorlar. Randevu aldik gece 3 e gun verdiler. Kimse demedi gece 3te nasil geleceksiniz diye. Simdi biz birinci sinif bir ulkemiyiz? Turkiyenin gozunde 3. sinif sayilacak bir ulkede yasiyorum ve gercektende oyle. Mesala saglik hizmetleri cok iyi degil. Mesala Turkiyede iyi, Tabii herseyin bedeli var. Kimse cebinden karsilamiyor senin saglik hizmetini sen oduyorsun yine Turkiyede.
avatarında M. K resmi olan biri onun kurduğu ülkeye 3 sınıf diyor çok çok ilginç gerçekten. İşte farkımız bu siz gösterir laf salatası yaparken biz gönlümüzde yüceltiriz.
Sen de laf kalabaligi yapma. Magdem gonlunde yukseltiyordun adam gibi Mustafa Kemal Ataturk yazsaydin. Oyle gonulde yukseltmek ile olmuyor bu isler. Kimse burada Ataturkun kurdugu ulkeye laf soylemiyor. Bir yerinden element uydurma. Ataturkun kurdugu ulkede kurulan fabrikalardan, gunumuzde satilan paylastirilan fabrikalara geldik. Onunu sov yapma kenarda oyna.