Su an hala 3. dunya ulkesiyiz.Sira beklememek sizin icin sinif atlama ise bir sey diyemem

Teknoloji iceren islerde dun ile bugunu kiyaslamak cok yanlis.Kilometreceler sira beklediginiz donemde kac kisi bilgisayar ya da internet sahibiydi?
E-devlet sisteminin cok buyuk sorun yasamadigini nereden biliyorsunuz? Belkide basina yansimiyo sorunlar.
Bu ülke adına hizmet eden bir memurum da ordsn biliyorum. Geçmişte TSK'da vu ülkeye hizmet ettim şuan da EGM'de hizmet ediyorum.
3.dünya ülkesi standartlarına bir aç bak derim. Doğru düşünmüyorsun. Gelişmekte olan ve her ne olursa olsun bir şeyleri düzeltmeye çalışan bir ülkenin vatandaşısın. Sıra beklememek demişsin. Geçmişte o sıralarda beklerken sen ya da baban mutlaka bir yerlerde feryat tmişlerdir. O zanan 3.dübya ülkesiydin. Bu ülkey internet o zaman da girebilirdi. Tamam teknolojik ilerleme şimdi çok daha fazla.
Ama sen 3.dünya ülkesiyiz diye ortaya çıkıp gereksiz bir görüş bildirirsen bende bunaister istemez içerlerim. Sende bu ülkenin vatandaşısın bende. Benüm görmeyip senin gçrdüklerin mutllaka ki vardır. Ben bunu da kabul ederim. Ama senin dediğin o 3ödünya ülkesi tanını GEREKSİZ ve tamamen ASLI ASTARI OLMAYAN bir cümle. Kolay gelsin