Merhaba arkadaşlar, twitter üzerine bir sistem yaptırmak istiyorum;
Kullanıcılar sisteme giriş yaparak takipçi kazanabilecek.
Kullanıcılara günlük kredi verilecek bu kredi her gün sıfırlanacak
Admin panelinde;
Sisteme giriş yapan kullanıcıların hesaplarıyla işlem yapabilmek istiyorum
Retweet göndermek
Favori göndermek
Token temizleme, tekrar giriş yaptırma
Lütfen işin üstesinden gelebilecek kişi ulaşırsa sevinirim çünkü daha önce 2-3 kere önce ödeme yapıp daha sonra r10 dan banlattığımız çok arkadaş oldu.
Twitter eskisi gibi kolay değil, internetten script bulup üzerinde oynama yapacak arkadaş hiç yazmasın boşuna.
Çoğu sistemler var içerisine kullanıcı giriş yapsa da örnek 1000 kullanıcı giriş yaptı ama 50 retweet,favori gönderiyor bu şekilde sorunlu bir sistem istemiyorum.
Ya da şu şekilde bir şey yapabiliriz, elimde apili çalışan sistem var fakat sistem biraz ağır çalışıyor.
Retweet ve ya favori gönderirken sistemden çıkmış hesapları da sayarak işlem yapıyor ve bu olay da zamanı uzatıyor sorun çıkartıyor.
Eğer ki yapabilecek varsa favori gönder butonuna bastığım zaman sistemden çıkış yapmış hesapları işleme almadan sadece çalışan hesaplar ile işlem yaparak bu işlemi hızlandırabilecek biri varsa oda olur.
Sıfırdan sistem yapmak yerine bu sistemi düzeltebilecek varsa daha iyi olur hem zamandan kazanmış oluruz.
Yani elimde ki sistemi hızlandırabilecek kodlarını sağlıklı düzenleyebilecek biri olursa daha iyi olur.
Skype adresim; instagramtakipcitr