PowerKing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu şekil yorum yapmak bence doğru değil. Aldatıcılık hissi var. Gidip de denemediğin bir yer hakkında yorum yapamazsın.
-Geçende yaş pasta siparişi vermek için googleden pastanenin yorumlarına baktım, 4x4'lük yer hissi uyandırdı. Yaş pasta geldi, 33 TL para verdim diye 3'üncü dilimi yemekte zorlandım, 6 dilimden yarısı çöpe gitti.
- Sanırım geçen sene tanınmış bir yerden ramazanda büyük (62 TL olmalı) yaş pasta aldım. Evde kimse yiyemedi, çöpe gitti. Mide zehirlenmesi geçireceğim diye korktum ve sonraki gün oruç tutamadım. 62 TL benim sağlığımdan önemli mi?
- XenForo'da lisans transfer süresi, paneli gibi bir şey yokmuş. Türkler milleti aldatma olayına girişince böyle bir şey yapmışlar.

Bu Türkler neden böyle? Ben de Türküm; ama böyle değilim. Kendi milletine kötülük yapan bir millet durumuna düşüyorlar.
Bu Türkler değil bu her yerde böyledir. Google haritalarda yükselmek için yorum şartını ben değil Google koyuyor, hangimiz müşterilerden yorum istiyebiliyoruz veya müşteri veriyor? Misal, siteniz var neden backlink v.s alıyorsunuz Google bunu da yasaklıyor link pazarlamacılığını ama hala alan var. Neyse konumuz bu değil. Ve bir daha Türklük ile üç kağıtçı kelimeleri yan yana kullanmazsanız sevinirim. Zira burada sıkıntı var ise benimdir TÜRK milletini kapsayacak bir şey değildir.