İaden yapıldı. hesabını kontrol et. Yalancının teki asıl sensin. Anlayışsız insanlarla ticaret yapmaktan nefret ediyorum. Sana link sattığım güne lanet olsun. Bana destek veren arkadaşlara teşekkür ederim. Kendini savunurken bile alçalıyorsun. Yoluna bak. İşine bak.
Merhaba arkadaşlar.
Bugün hakkımda
@leonidas26; isimli kişi konu açtığını gördüm konu kilitlenmiş. Konusunda bana link sattığını kendisine bu hafta içerisinde ödemezsen konu açarım dediğimi, onun bana beni idare et deyip, benim 1 hafta içinde paramı yatır dediğimi anlatmış.Sonrada çocuğumun mamasını alamıyorum demiş ve haliyle forumdaki insanlar da bu arkadaşa inanıp beni linç etmiş.Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki milletimiz acıtasyonu görünce anında söylenen yalana inanıyor.
Olayın gerçeği budur ve bunları yazarken Allah'ım şahittir, mesajlarda gelen kutumda silinmeden durmaktadır.
Şimdi bu arkadaştan 3 aylık çalıştığım firmanın sitesi için 3 aylık link satın aldım. Sonra bu kişi birkaç gün sonra sitesinin ban yediğini söyledi ve beni uyardı.Ben de para iadesi yapmasını söyledim. Para iadesi yapacağını söyledi. Arkadaşlar kurumsal bir şirketteyim aldığım her linkin hesabını veriyorum. Neyse bekledik 1 hafta iade yapmadı ne zaman yapıcan dedim bu arkadaş zaman bile vermeden param olunca vericem dedi. Neyse bekledim 1 ay geçti hala iade yapmadı ve bayram geldi. Bende dedim içimden bayramdır adamın paraya ihtiyacı vardır bayramdan sonra yaparsın hocam dedim ve bana tamam hocam sorun yok yapacağım dedi. Bayramdan sonraki hafta da geçti ve bu haftaya geldik. Adam hala iade yapmıyor ve mesajımı okuyup cevap yazmamış. 1,5 ay olmuş yahu 1,5 ayy. Benim çalıştığım şirkette düştüğüm durumu söyliyimmi ? Aldığı linke sahip çıkamayan adam oldum bu şahsiyet sayesinde iğrenç bir durum bu. Üstelik bu tanımadığım adama 1,5 ay sabrettim. Ama bu kişi bütün bunları anlatmayıp 1 haftada paramı öde dedim diye kalkıp beni fişledi.
Şimdi beni bu kişiye inanıp linç eden, bir ton laf söyleyenler utansın kendinden. Ve söylüyorum bu arkadaş yalancının tekidir çocuğunun mamasını dert eden adam benim sadece 1 hafta müsade ettiğimi söyleyip konu açıp zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmaz. Kendisine 1,5 ay müsade edip iyilik yaptığım halde karşılığında gördüğüm şeye bakarmısınız Allah'ınızı severseniz yaa!!
Para bu hafta iade edilmezse, şikayet konusu açılacak, - itrader verilecek ve çalıştığım şirkete hakkını hukuksal aramasını söyleyeceğim.Kimin ne olduğunu görün !
Hocam işin içinde değilsin. Keyfi keder yorum yapma.
İki konuyuda okudum diğer arkadaş bayağı saçmalamış çocuğuna mama alacak parayı bulmakta zorlanıyorsan bir zahmet kardeşim git çalış gerekirse sırtında sabahtan akşama kutu taşı yinede çalış ajitasyon yaparak olmaz bu işler.
Sıkıştırıp duruyor demiş sıkıştırdığı falanda yok arkadaş da belirtmiş 1.5 ay şimdi miktar 150 tl büyük rakam gibi durmuyor ama bu adam firmaya calışıyorum diyor böyle 10 kişiye kaptırsa 1500 tl para yapar kim bilir kaç para maaş ile calışıyor ?
Diğer arkadaşı anlamaya calısıyorum spama girmiş olabilir vs.. lakin açıkçası bu durumda benim sitem spama girse ben iade yapmam o ayrı konu ama yapacağını belirtip 1.5 ay oyalıyorsa onun ayıbı oluyor bu