Willsaur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar sorum başlıkta belirttiğim gibi. İnternette araştırdım fakat pandora tarzı siteler gerçekten çok pahalıya satış yapıyor. İngilizce fantezi romanları(Lord of the Rings,Silmarillion tarzı) uygun fiyata nerden satın alabilirim?
adamsinn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ingizce sağlık kitabi bulursan bana söyle bende alıyım kardeşim bende çok araştirdim fakat bulamadım.
ParlakJurnal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Takip
AhmetCAKIR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bookdepository

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Willsaur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
[/URL]

Hocamın verdiği siteye baktım orada https://www.thriftbooks.com isimli bir siteden bahsediliyor. Aradığım kitaplar 4-5$ civarında orada, gerçekten çok ucuz. Türkiye'ye gönderim yapıyorlar fakat kargo fiyatı hakkında henüz bilgi almadım fakat tahminimce Türkiye'den almaktan daha ucuza geleceğine eminim. Sağlık kitapları için sizde bir bakın isterseniz hocam.

Ne zamandır aklimdaydi bu mesele,US deyim burada kitap çok ucuz ve çok okunuyor , hatta burada 2. el kitap satislwri da baya fazla. Aynı zamanda okunan kitapları bagaslamak da çok yaygın. Thrift store larda goodwill lerde kitaplar $1 hem de her çeşit istediğin kitabi bulabilirsin.

Aklıma gelmişti çocuk kitapları toplayalım TR ye göndereyim, orada kütüphaneler kullansin felan.

Sözün özü, ilgi istek olursa kitapları alır size kargolarim.

Kargo masrafını öğrenmek isteyenler ebay shipping calculator diye arayıp orada gerekli bilgileri girip tahmini bir değer alabilirler.

Umarım kitaptan da vergi almaz bizimkiler...