CtrlInformatics adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
...Etiket basarken arkada sıkan ve dolduran firmanın bilgileri olacak. Tarım bakanlığının izin numarası falan filan. Ayrıca etiketi ya ekonomi bakanlığı ya da tarım bakanlığı, hangisi tam hatırlamıyorum, önceden onaylayacak. En basit örnek bim gibi marketlerde satılan yiyecekler. Marka bimin, üreten ve ambalajlayan farklı. Sizdekide aynı mantık....
Aynen tam olarak olay bu olacak. Sanırsam o firmalardan da "xxx firması için üretilmiştir..." gibi bir ibare bulunuyordu. En kolayı bu olur gibi geliyor.

fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet şişeleyip satabilirsin.
kendi markan kendi barkod (ean) ve lot numaran ile üretimi tesiste yapıp dışarıya satabilirsin. üretim tesisi zaten numune olayını halleder.
Yani aslında benden istenen şu "etiketi gönder biz sana hazır şişelenmiş herşeyi hallolmuş şekilde teslim edelim sen sadece satışını yap" Bundan sonrası için aslında "satış yaparken herhangi birşey gerekli mi" diye takılmıştı kafama, dediğinize göre birşey gerekmeyecek gibi duruyor zaten dolum yapan yer herşeyi halledecek. Biz de xxx marka zeytinyağı alım satımı yapıyormuşuz gibi olacağız gibi anlıyorum.