hocam shopify konusunda hak veriyorum orda bende satış yapamadım doğru düzgün ancak amazon dropshipping olayında gayet iyi satışlar elde ettim, he bu demek değilki kusursuz işledi, 4 ay sonra amazon hesabım suspend yedi benim ancak zaten o 4 ay gibi bir sürede 2500$ kar etmiştim. Hesabım suspend olduğunda içeride 950$ para kalmıştı ancak amazon un politikaları sayesinde hesap kapansa dahi 3 ay sonra ödeme mi yolladılar. Son ödemem ile tekrar yeni bir hesap açıp onaylatmaya çalıştım, ancak bir türlü onay alamadım o süreç bıktırdı. Daha sonrasında elde ettiğim kar ile farklı işlere yöneldim gündelik hayatta. Diyeceğim şu ki shopify konusunda söylediklerinize hak veriyorum reklam maliyetlerine verdiğin para yaptığın kar ile kapanmıyor. Ancak amazon konusunda tecrübem var az çok amazonda dropshipping ile başarılı şekilde satış yaptım. Giderim sadece aylık 40$ gibi bişeydi amazon hesap ücreti oda fazladan ürün yüklemek için. Ondan başka bir reklam vs maliyeti olmadı insanlar kendiliğinden ürünlerim görüyordu. Hatta şunu söyleyebilirim tek bir ürüne 1 haftada 7000 ziyaret olmuştu hiç bişey yapmadığım halde. Genel olarak diyeceklerim bunlar shopify olayına bişey demiyorum ancak amazon konusu işe yaradı bende ve birçok kişide