Bu firmaya başvurmuştum görüşelim gelin dediler. Sizce maaş ne olmalı yer kayseri..
Bebek market sektör
E-ticaret Sorumlusu,Marka yöneticisi olarak başlık- E-ticaret sorumlusu olarak görev alacak,
- Üniversitelerin ilgili birimlerinden mezun,veya e-ticaret sektöründe çalışmış,
- Bilgisayar ve İnternet teknolojilerine hakim,
- Online reklam ve satış konularında bilgi sahibi,
- Sosyal medya, web trendleri ve gelişen teknolojiyi yakından takip eden,
- Bay/Bayan takım arkadaşı aramaktayız.
- Erkek adayların askerlik görevini tamamlamış olması gerekmektedir.
İş Tanımı- Online satışın tüm süreçlerinin takip ve koordinasyonunu sağlamak,
- B2B ve B2C içerik yönetimi ve iş akış süreçlerini yönetmek,
- E-ticaret uygulamalarının gelişimine yönelik projeler üretip hayata geçirmek,
- Tüm satışı yapılacak ürünlerin içerik güncelliğini takip etmek,
- Ürünlerin veritabanı bilgilerini denetlemek, fiyat kontrolü ve ürünlerin satışa sunulması süreçlerini denetlemek,
- Satışı gerçekleşen ürünlerin tüketiciye ulaşmasını sağlamak,
- Sosyal Medya hesaplarının hazırlanmasını ve güncellenmesini sağlamak,
- Sosyal Medya yönetimi dahilinde içerik dğiştirme optimizasyon ve raporlama yürütmek,
- Sosyal paylaşım sitelerinde marka bilinilirliğinin ve iletişimin gerçekleşmesini sağlamak,
- Yaratıcı fikirler üretmek ve buna bağlı olarak yeni kampanya ve uygulamalar gerçekleştirip bu süreçleri yönetmek.
Yarın görüşmeye gidiceğim neye dikkat etmem gerek ilk iş görüşmem olacak?
Kayseri'de bir şirketle görüşmüştüm. Türkiye'nin en büyük şirketlerinden birinden çok sağlam bir CV'm var aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin en üst makamında 1 yıl kadar çalışmışlığım ve bir alt dalında vs. vs. İş görüşmesine gittim CV'yi ortaya koyarak. Hatırı sayılır projelere imza attım ve bana geçen yıl yani 2018'de asgari ücret teklif ettiler 1600 TL... Şaka değil gerçek

O gün bugün kendi memleketimden ümidimi kestim üstat. İnşallah senin işin yaver gider.