Dostum bu tip ilanlarda ada parsel no, varsa arazinin işaretlendiği tapu kadastronun verdiği kroki çizimi, içeride kaç meyve çubuğu olduğu, elektrik su gibi tesisatların olup olmadığı gibi konuları da belirtirsen, daha sağlıklı olur. Bu şekilde nedir ne değildir anlaşılır olmuyor.
Aslında çok haklısınız fakat ben şu anda Muğla'da olduğum, uzun zamandır da gitmediğim için tam belirttiğiniz bilgileri sunamadım. Bayrama doğru zaten gideceğim oraya dediğiniz gibi ayrıca ilanı hazırlarım. Yıllardır duruyor öyle aklıma geldi belki yatırım amaçlı o taraflarda yer arayan bir arkadaş vardır, kendim de kesinlikle o tarafta zaten yaşamayı düşünmediğim için arada ilanı vermiş olayım diye düşündüm. Uyarı ve açıklama için teşekkürler

Ben düzce yi bilimyorum ailem düzce akçakoca da arazi arıyordu yazlık vs. için yakın bi yermi yani akçakoca ya onlara iletecegim ona göre yani
Yanıltmak istemiyorum. Uzaklık göreceli bir kavram. Efteniye Çayköy merkezinde bu arazi. (Bahçe arsasıdır, köyün merkezindedir. Çevresinde bahçeli evler var.