Hocam yoracak bir durum yok. En kolay sektörlerden bir tanesi. Eğer ürünlerde marka ürünlerse sadece size konumlandırmak düşer. İnanın şuanda perde sektöründe bir firmada çalışıyorum o kadar zorlu ki, tek varyasyonlu ürün pazarlamayı özledim

Photoshop için sizi korkutacak bir durum olmasın, e-ticarette genellikle ürünlerin arkaplanı temizlenmesi, yeniden boyutlandırılması ve banner yapımından fazla bir iş çıkmayacaktır.
Ürünleri bilmeniz de önemli değil, zamanla öğrenirsiniz.Firma zaten bunun farkında sadece işlerini kitabına göre yönetecek birini arıyorlar. Dediğiniz gibi ürün sayfalarına basit meta seo çalışması yapmanız yeterli. Ama kategori sayfalarına biraz daha derinlemesine çalışma yapabilirsiniz.
Hiç çekinmeyin korkanın çocuğu olmaz
Eyvallah. internette araştırdığım da ve burada ki ark. lafına bakarak maaş olarak gittiğimde sorarlarsa min. 3000 TL diyeceğim. Diğer şeylerle seo ile sosyal medya ile destekler ve satışa yönelik artış için çoğu kişini bildiği ama benim kendi bilgilerimle bilidiğim pazarlama taktiklerim var diyerek biraz daha merak uyandırma düşüncesindeyim. Bakalım gözümü korkutacak bir şey yok şükür iş konusunda, sadece tecrübesiz referanssız ve bir iş yerinde çalışmamadan ötürü merak var