mavikorku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim tahminim de o yönde 2500 TL olarak. Diğer dedikleriniz konusunda ilk başta referansım yok. Sadece bilgim var yani satış ve sistemi çözmem kolay hazır scriptler zaten. Diğer türlü SEO açısından kendimi ortanın iyisi diyebilirim. Kaldı ki iyi olsam iş bakmazdım yalana gerek yok Grafik programları olarak başlangıç seviyesi diyelim mesela ps de foto düzenlemesi renklendirmesi v.s yapabiliyorum. Diğer durumlarda zaten sisteme ürün ekle açıklama keyword fiyat gir vs vs bunlar kolay iş. Bu sektör de beni ne yorar acaba? Ürünlerini bilmiyorum en basiti tamamını..
Hocam yoracak bir durum yok. En kolay sektörlerden bir tanesi. Eğer ürünlerde marka ürünlerse sadece size konumlandırmak düşer. İnanın şuanda perde sektöründe bir firmada çalışıyorum o kadar zorlu ki, tek varyasyonlu ürün pazarlamayı özledim
Photoshop için sizi korkutacak bir durum olmasın, e-ticarette genellikle ürünlerin arkaplanı temizlenmesi, yeniden boyutlandırılması ve banner yapımından fazla bir iş çıkmayacaktır.
Ürünleri bilmeniz de önemli değil, zamanla öğrenirsiniz.Firma zaten bunun farkında sadece işlerini kitabına göre yönetecek birini arıyorlar. Dediğiniz gibi ürün sayfalarına basit meta seo çalışması yapmanız yeterli. Ama kategori sayfalarına biraz daha derinlemesine çalışma yapabilirsiniz.
Hiç çekinmeyin korkanın çocuğu olmaz