Çık git evden evde kalmayacak bir şey yap.kafanı gömme PCye. Seni dinleyenler karşında otursun.dışarıda çalış garson ol amele ol bilmem ne ol insanlar tanı. Sanaldan kurtul. kazan paranı çık ayrı eve.tek taraflı suç yoktur. Sen kendindeki suçu bul. Hem annen hem baban mı kötü seni dövüyorlar ? Neden bunu yapıyorlar sebebi ne ?
Gelecek nesil ne yrr ne içeriz diye düşünmüyor. Özellikle 2000 ve sonrası
yazık çok sıkıntılı iki kızım var kara kara düşünüyorum ne yapacağım diye Allah sabır versin. Yardım etsi.
hepsi lüx vs. peşinde .. ismi lazım değilyoutuber gibi lamborgini arabalara binme heveslerinde.. oynanan oyunlar çok kötü..
bu ülke batarsa ahlakımız bozulduğu için batar.. başka türlü imkansız.
Hocam zaten kendim şuan komi işi lokanta çalışıyorum sanal bıraktım atlet yok ilgi yok hocam çekmece açıyorum doğru düzgün bişey yok her akşam para almayı biliyorlar bu sabah ıslak pantolon ile gittim olmaz ki hocam böyle ayaklarım ağrıyor krem nerde diyorum yok sur diyorum yok belim ağrıyor diyorum krem sur yok herşey yok bir şey diyince saldırıyor hemen bende kendimce savunma kaltikn kendimi sonra babam vurunca bana sınır kiriz geçirdim gözüm karardı elimi vurdum duvar parmak mosmor elle boynum ful çizik yani büyük sebepler yok olmuyor reşit olmama 3 ay var ondan sonra bakacağiz bir hal çaresine
18 yaş sonra özgürlük diye düşünüyorsan , bu günlerini mumla ararsın . babanın tokatlarınıda ararsın. sen sabret biraz sineye çek oooo biz bi tokat iki tokatla gün geçirseydik şimdi nerelerdeydik kiminle uyuşturucu kullanıyorduk vs. kimbilir .babamdan iyi ki dayak yemişim demem aklıma bile gelmezdi bak diyorum .. selametle bu günlük bu kadar..