fascinating adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet arkadaşlar, hadi biraz hayal kurup kafa dağıtalım

Ben 1700'lü yılların sonunda yaşamış, birikim vb. bir derdi olmadan tek derdi günü kurtarmak olan ve atıyla birlikte kafası nereyi eserse oraya giden bir cowboy olmak isterdim
Bozkırda gezip, ağzında kuru et çiğneyen ve yalnız ölen bir cowboy olmak nasıl olurdu çok merak ediyorum.

Not: Bu hayali kurarken her şeyi unutun. Misal bir telefonun varlığını bilmek, ona ihtiyaç duyma hissi doğuruyor. Ancak hiç olmadığını düşünürsek aslında ihtiyacımızın olmadığını görebiliyoruz. Biliyorum zor ancak, o dönemde yaşayıp teknolojinin t'sini görmeden mutlu bir çok insan vardı. Hayalinizi sınırlamayın, bir dünya yaratın ve içerisinde mutlu olduğunuzu düşünün. Şömineyi yakmanın zorluğunu düşünmeyin, zaten o dönemi seçerseniz tek işiniz o olacaktır.

İyi hayaller...
Al bir tane at, köy köy gezip gündelik işler yapıp günü kurtar. Anadolu köylerinde genç kalmadı.
Birinin akan damı tamir edilir, diğernin kışlık odunu yapılır,başkasının ağaçları budanır, yazın tarladan saman toplarsın,vs. Yine derdin tasan olmaz, bağımsız yaşarsın.