Herkes bildiğini söylesin diyorsun. iyilikse sordum kredili sistem diye bir şey varmış hocam girdiniz mi veya bir şey yaptınız mı cevap yok.bir kaç sektör ile ilgili bilgi paylaşımı kapalı.kendi sektörünüz ile ilgili neden paylaşmıyorsunuz mesela ? herkes bildiğini paylaşsın diyorsunuz sektörün baronu olma derdiniz mi var ? Bende size kötü bir laf söylemedim burda.ilk baştan sonuna kadar yapıcı konuştum.istediğini yapabilirsin sana karışan yok. ama şimdi sayende teşekkür ederim ki 5 tane bu iş için ortağım oldu. Ama şunu unutma ki insan rızası almak önemlidir.
Hadi selametle vereceğin cevaba senin whatsapp ta yaptığın gibi bakmayacağım.
🙂
Olayı anlamıyorsun, ben diyorum ki sen bana bakkal sattın, ben o bakkalı ister kapatırım ister 5 e böler başkalarıyla paylaşırım, istersem de yıkarım. Sen bana teşekkür etmedin sen kötüsün vs mi dedim? Krndin geldin kendin yazdın beni kötüleyenin mesajını beğendin sonra da paran var diye böylesin dedin. Tek kötü kelime etmiş miydim sana ben bugüne bu saate kadar? Etmedim çünkü senin hayatın beni ilgilendirmiyor.
teşekkür ise teşekkür ederim, özür ise özür dilerim. Ne yapmamı bekliyorsun, buyur anlat iyiliğini görsün millet tutan yok zaten, ben r10 buluşmasında da söyledim herkes bildiğini anlatsın ölmezsiniz dedim. Konu açtığımda kilitlenmesi için talep göndereceğim bundan sonra ve özel mesajlarımı da kapatacağım. Hatta bu konu kilitlenmesi için de rapor göndereceğim.