Sizinki yine insaflıymış, beni geri arayıp gelemiyoruz siz takılın yea minvalinde bişey gevelediler.
Bende bu mesleği 25 yıldır icra ediyorum, emekliliğim geldi, hayatta böyle durumlarla karşılaştığınızda polis polislik görevini yapmıyorsa siz vatandaşlık görevinizi yapıp o polisi şikayet edeceksiniz bak bakim bir daha böyle oluyor mu. Savcılığa 2 satır şikayet dilekçesi yeterli olacaktır. Bu tür zihniyet bu teşkilattan ancak böyle temizlenir.
çakarı bunun için açtı diye soruşturma yemez umarım. Burası Türkiye hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Merkeze telsizle bilgi verilmesi lazım ki başka bir olaya gönderilmesin, birde bölgesi dışındaysa bu durumda bilgi vermesi gerekir ve hiç kimse de götürme diyemez o lükse sahip değildir. En fazla siz şu ekibe teslim edin onlar götürsün diyebilirler. Polis vatandaşa hizmet için görev yapıyor.
Ben sokak köpekleri gece havlıyor vatandaş uyuyamıyor diye gelen ihbara gidip sokak köpeklerini uzaklaştırdığımı bilirim.
Telsiz anonslarında merkezden izin almışa benziyor hocam. Bildirim yaptığı sürece problem olmaz.
Bir sıkıntı olmaz. Yeter ki vatandaşın işi görülsün, mağdur olmasın. Dahası işimiz bu onun için maaş alıyoruz.