develooper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her şeyi yazarım buraya benim senin kadar vaktim yok. 385 i adam nasıl kazanmış onu da yazarım, google da bulduğum reklam açığını da yazarım.
iyilikse böyle iyilik.
Uygulamayı aldıktan sonra ben sana yazdım. Teşekkürümü ettim hep.
Gel gelelim dava meselesine iyiyim diyorsun dava ederim diyorsun.Sözleşmede yazıyor mu 1 hesap daha açacağım yazmıyor. yoksa göndereyim sözleşmeyi. hesap kapanırsa ne olacak dedin dedim ki 1 hesap açarsın uygulamarı tekrar atarım iyi hatırla.halen daha verdiğin paradan bahsediyorsun ben buna bir şey demiyorum. Aralık ayında askerdeydim arkadaşım akşam aradı hesap kapandı dedi.askerden sonra mesaj attım bakmadın bile ben mi suçluyum. ama önceki bakkal yazısını iyi oku.etiklik vs.belki anlarsın ama sonunda yine parasını verdim diceksen yazma.
Olayı anlamıyorsun, ben diyorum ki sen bana bakkal sattın, ben o bakkalı ister kapatırım ister 5 e böler başkalarıyla paylaşırım, istersem de yıkarım. Sen bana teşekkür etmedin sen kötüsün vs mi dedim? Krndin geldin kendin yazdın beni kötüleyenin mesajını beğendin sonra da paran var diye böylesin dedin. Tek kötü kelime etmiş miydim sana ben bugüne bu saate kadar? Etmedim çünkü senin hayatın beni ilgilendirmiyor.

teşekkür ise teşekkür ederim, özür ise özür dilerim. Ne yapmamı bekliyorsun, buyur anlat iyiliğini görsün millet tutan yok zaten, ben r10 buluşmasında da söyledim herkes bildiğini anlatsın ölmezsiniz dedim. Konu açtığımda kilitlenmesi için talep göndereceğim bundan sonra ve özel mesajlarımı da kapatacağım. Hatta bu konu kilitlenmesi için de rapor göndereceğim.